О нама


          Зовемо се Codex Sport Service d.o.o. и налазимо се у Зајечару.Постојимо већ двадесет и две године а радња је званично основана далеке 1991 године.
У почетку,основна делатност нам је била искључиво сервис бицикала,што је уједно и наша највећа љубав.Временом смо проширивали свој асортиман и сад имамо  велики број артикала из бициклистичког али и из других спортова.У понуди имамо бицикле,делове и пратећу опрему.Комплетан фитнес и бокс програм.Зимски асортиман скија, бордова,клизалљки,санки са пратећим стварима и ски сервисом. Ролери,скејтови,пливање,стони тенис...Сваке године повећавамо асортиман а за ову су планирани суплементи и додаци исхрани.
        Сву робу узимамо од директних увозника а неку и у предпоруџбини тако да имамо и најбоље цене на тржишту.Погодност је што имамо више реномираних брендова и фирми које их увозе па купац има бољи избор.
         На шта смо посебно поносни је највећи и најбоље опремљени сервис бицикала у овом делу Србије.Оригинални алати и стручно особље гарантује и врхунску услугу.Сви ми који се тиме бавимо уједно и возимо бицикле и живимо са природом тако да нам је све то пре свега задовољство па онда посао.Сервисери посећују стручне семинаре и налазимо се у Shimano именику тако да из прве руке добијамо праве информације о свему.Званични смо продавци и сервисери за Planet Bike,Capriolo,Veneru Bike али и за велике светске брендове као што су:Shimano,Sram,Scott,Elan,CatEуe,Roces,Dalbello, Volkl, Merida,Ketller,Bodu,Sculpture,Cannondale,Continental,Kenda, Selle Roуal....
Све то можете видети у нашој новој радњи на преко 100м2 или на нашем новом сајту који се управо допуњава и тамо поручити. www.codexservis.co.rs

А зашто баш код нас купити ?

     Здрава логика а и светски трендови су да велике фирме иду ка томе да специфичну робу,као што је наша,продају у специјализованим радњама.Увидели су да продавци у огромним мега маркетима нису стручни,не посвећују довољно пажње купцу и немају пратеће сервисе да би им се Ви касније обратили.Зато центар свог пословања селе на оне који заиста воле свој посао где Вам неће само продати нешто,него ће и бринути о томе дуги низ година.Спезијализовану радњу позовете и када треба неки савет а наш Codeх Team је увек уз Вас где ћемо у пријатној атмосфери разговарати о свему.
     На пример,мало људи зна да се бицикл никада не сервисира у фабрици и не купује у кутији!То Вам неће рећи ни један продавац из разлога што нема сервис а највише из незнања.Бициклу се пре куповине ради нулти сервис.Први сервис је за 30 дана где мало возите док се не слегну жице и одређени делови.Све се онда прештелује и опет подеси и тек онда је све како треба.То важи и за скупи и јефтини бицикл а све то се бесплатно прати и сервисира наредне две године!Уз то сваки има сертификат да је све оригинал(ако је на пр.Shimano) и да је сваки део компатибилан са другим деловима. Несавесни продавци убаце један оригиналан део на коме пише фирма а остало нешто јефтино,само да би били конкурентнији.Наравно то, плус не урађен сервис доводи до тога да бицикл траје једну сезону а после месец дана крене да се распада.Брендирану радњу није тешко препознати а и бицикли се не крију иза шерпи и лонаца, мешалица , дрвене грађе и ко зна чега већ.
    
Легално?-Наравно!
Уз све то добијете и фискални рачун са гаранцијом да би могли да остварите своја права као купац а и водимо евиденцију о вашем двоточкашу.Ваше је само да уживате у вожњи.

Srđan Božić
Codex Sport Service d.o.o.
Generala Gambete 52
19000 Zaječar
Mob: +381 64 12 765 21
Tel: +381 19 442 862
E-mail: codexservis@gmail.com
Web: www.codexservis.co.rs
Skype: bozic1970

Postanite prijatelj naše firme i budite prvi obavešteni o
sniženjima,popustima i novostima!
.Kliknite na link ispod pa na"SVIĐA MI SE" ili ti na "LIKE" :-)
http://www.facebook.com/pages/Codex-Servis-Zajecar/110266872329074?sk=wall